Manchego Media

Alles voor de aandacht

Nieuws-archief

Hieronder ziet u de nieuws- en persberichten van Manchego Media.

Nieuws


Terug naar overzicht

09-02-2015

Kom goed voor de dag met topdesigns op duurzame shirts van Deadsheap.nl

Haarlem, 9 februari 2015 – De lente is in aantocht. De temperatuur gaat nu al omhoog en de winterjassen kunnen de kast in. Tijd om wat luchtigere outfitjes met unieke printes bij elkaar te shoppen. Deadsheap.nl levert duurzaam geproduceerde shirts met prints van baanbrekende kunstenaars voor 14,50 euro, inclusief verzendkosten.

Deadsheap.nl levert kwaliteitsshirts met opdrukken die je nergens anders tegenkomt. We vragen aanstormend kunsttalent of wij van Deadsheap een ontwerp mogen gebruiken als print. Inmiddels hebben we een aardige collectie opgebouwd. En het gaat maar door!
Het ene shirt speelt in op de stand van de Eredivisie, het andere is een creatieve uitlaatklep van vormgever Wytze Sterk. Bij Deadsheap.nl geloven we in de creatieve vrijheid van eigenzinnige kunstenaars en vormgevers die graag een ontwerp voor ons willen aanleveren. Zij weten dat we gaan voor ludiek, voor gewoon mooi of voor gestileerd.

Waaraan herken je een goed ontwerp? Vraag mensen wat ze vinden van het gezegde: 'image is everything' en en goed ontwerper zal je verbeteren door te zeggen dat alleen 'a proper image is everything'.
Bij Deadsheap.nl denken we een redelijk oog te hebben voor vormgeving en ontwerp. Maar vaak genoeg laten we ons om de oren slaan door echte designers met opmerkingen waar inhoudelijk niets op af te dingen valt. Een echte ontwerp heeft zinnige gedachten over de kracht van echte schoonheid, echte herkenbaarheid en duidelijkheid. Een echt ontwerp spreekt aan. Wij vertrouwen erop dat onze designs goed zijn en een prima prijs-kwaliteitverhouding hebben. Wat ons betreft is een goed beeld of een goede print allesbepalend. Doe er je voordeel mee in de lente van 2015.

Bekijk ons aanbod op www.deadsheap.nl. Heb je vragen of denk je zelf een design aan te leveren dat past in onze collectie, mail ons dan: info@deadsheap.nl.Noot voor de redactie:
Voor interviewaanvragen, persinformatie en hi-res beeldmateriaal neemt u contact op met René van Stekelenborg, e-mail: info@manchegomedia.nl.

 PERSBERICHT Deadsheap.pdf


Terug naar overzicht