Manchego Media

Alles voor de aandacht

Instant PR-goeroe in één dag

Publiciteit genereren is uw aandacht verzilveren in de media. Meer naamsbekendheid en een grotere ‘branding’ moeten leiden tot hogere verkoopcijfers en omzet. Maar, hoe doet u dat? In de workshop ‘instant PR-goeroe’ kan ik u wegwijs maken in hoe de media uw product, dienst, bedrijf of organisatie succesvol kunnen oppikken.U leert hoe u uw ideeën, producten en diensten leert verkopen via een unieke propositie aan de media. Manchego Media leert u hoe u tot de kernboodschappen komt die uw verhaal aantrekkelijk maken voor de media om er iets mee te doen.


C’est le tone qui fait la musique
Zomaar een persbericht over de muur gooien kan iedereen. In de media bij redacties werken mensen die, net als wij allemaal, houden van mensendingen en verhalen met emotie, een persoonlijke benadering, oprechtheid en relevantie. En maar al te vaak blijkt dat een journalist die zich met dossiervorming rondom een bepaald onderwerp bezighoudt graag uw idee als oplossing wil meenemen ter publicatie. Het vergt geduld, aandacht en vertrouwen. Manchego Media leert u hoe u een relatie met de media aangaat. 

Resultaat: U heeft na een dag inzicht in het Nederlandse medialandschap en snapt dat journalisten en redacties via hun eigen format uw verhaal nog overtuigender richting uw doelgroep kunnen overbrengen. 
U leert keuzes te maken in welke media voor u interessant zijn en hoe waardevol een vertrouwensrelatie voor uw organisatie met geselecteerde media is.
Manchego Media blijft het eerste half jaar na de spoedcursus uw directe back-up als het gaat om media-advies en strategiebepaling.