Manchego Media

Alles voor de aandacht

Welkom bij Manchego Media

Manchego Media is een aandachtsfabriek. Wij zijn aandachttrekkers en verhalenmakers. Wij maken uw aandacht in traditionele en nieuwe media. Het gaat dus om u en hoe u 'in the picture' komt met communicatie, public relations, marketing, reclame, free publicity, blogs, media (owned, paid en earned) en met acties die u opvallend goed onder de aandacht brengen bij die mensen die u wilt aanspreken. En dat doen we met goede verhalen en events om uw netwerk te laten groeien.


Nog duidelijker?

Ik verkoop uw bedrijf, producten en diensten aan de media, in ruil voor items, recensies, artikelen, interviews en verslagen. Met aandacht voor traditie, stijl en vernieuwing help ik elk (klein-)bedrijf en elke start-up of organisatie in de promotie en profilering van zijn/haar diensten, producten en services.


Wie weinig budget heeft maar toch eens een idee wil krijgen hoe een product, dienst of nieuwe organisatie onder de aandacht kan komen bij nieuwe klanten, die kan Manchego Media ook inschakelen en uitnodigen voor een lezing, workshop of presentatie. Kijk onder workshops naar ons aanbod en neem vrijblijvend contact met ons op over de kosten.